Albert Heijn Stationsstraat Vught gaat verbouwen

Foto: AH

Albert Heijn investeert wederom in Vught. Begin van dit jaar opende al de gloednieuwe winkel aan het Baron van Hövellplein en dit keer is de beurt aan Albert Heijn Stationsstraat. Deze supermarkt sluit vrijdag 19 april om 19:00 uur voor een flinke verbouwing.

“We krijgen het allernieuwste concept maar blijven nadrukkelijk ook die bekende kleine knusse supermarkt. Het wordt gewoon een fijne winkel”, zegt supermarktmanager Niek Traag. Donderdag 2 mei gaat de vernieuwde Albert Heijn Stationsstraat om 11:00 uur feestelijk open.

Al sinds 2008 zit Albert Heijn in het pand dat vroeger een schoenenfabriek van Van Haren was. Met de verbouwing wordt tegelijk ook het hele pand aangepakt. Zo wordt het enkelglas vervangen door isolatieglas en krijgt later in het jaar het dak extra isolatie. Binnenin gaat de winkel volledig op de schop. Er komen brede paden en ruim opgezette afdelingen.

Nieuw en vertrouwd
Dankzij de nieuwe indeling wordt de Albert Heijn veel overzichtelijker en zie je goed waar iets staat. Er komen meer verse producten zoals gekoelde en ongekoelde verspakketten. Er is straks een sinaasappelpers waar je gemakkelijk zelf vers sap kunt persen. Verder komen er op verzoek van klanten handscanners. “Alles wordt nieuw maar de gemoedelijke sfeer nemen we gewoon mee”, zegt Niek Traag. “Dankzij winkelcoördinatoren Sandra van der Pas en Karin Pfeiffer en alle andere medewerkers zullen klanten zich snel weer in de vernieuwde winkel thuis voelen.” Tijdens de sluiting ben je welkom bij Albert Heijn Marktveld aan het Baron van Hövellplein 2 in Vught.

Gezellig openingsfeest
De opening van Albert Heijn Stationsstraat wordt op donderdag 2 mei om 11:00 uur officieel verricht door drie medewerkers. Zij hebben bij elkaar maar liefst 100 jaar Albert Heijn-ervaring. Het wordt een gezellig openingsfeest. De Piece of Cake-Jazzband zorgt voor muziek, de hamster komt en klanten krijgen een kopje koffie met wat lekkers. Op alle versafdelingen zijn proeverijen. Voor de kinderen is het extra leuk: zij kunnen zich op donderdag en vrijdag laten schminken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen