Meld je aan voor de auditie

Foto: Theater De Speeldoos

‘De twintigjarige Ellen heeft zonder resultaat verschillende behandelingen ondergaan in de strijd tegen anorexia. Op een dag besluit haar familie haar naar een woongroep te sturen voor een onconventionele behandelmethode.

Ze ontmoet een onconventionele dokter die haar uitdaagt om haar toestand te veranderen en het leven te omarmen. Ellen is alleen, eenzaam in haar strijd tegen zichzelf. Totdat ze Luke ontmoet op de woongroep. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de twee, terwijl ze beide vechten tegen hun demonen.’

Aanmelden
Ben jij tussen de 15 en 20 jaar en heb jij zin om met ons in dit kwetsbare verhaal te duiken en samen met ons dit verhaal, eventueel door eigen ervaringen en verhalen, vorm te geven? We gaan voornamelijk werken vanuit theater en dans.

Meld je dan nu aan voor de audities op donderdag 29 augustus om 20.00 uur in dansstudio 02 theater de speeldoos.  Tijdens de auditie gaan we voornamelijk spelen en dansen maar het is fijn als jullie een korte monoloog van +/- 3 minuten voorbereiden. Wij hebben ontzettend veel zin om met jullie aan de slag te gaan! Hopelijk tot de 29ste!

Aanmelden auditie: stuur een mailtje met NAW gegevens, een foto, leeftijd en ervaring naar [email protected]
(ook voor meer informatie)

Repetities: donderdag 20.00-21.30u dansstudio 02 van de Speeldoos
Docenten: Iris van Rooij & Tamara Caarls https://www.mdmvught.nl\

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen