Lezing en workshop natuurfotografie

Foto: Cees Ringelberg

Hou jij van fotograferen en ben je dol op de natuur? Lees dan direct verder! Samen met Charly van den Braak van This Way Photography Adventures, verzorgt IVN/NMVught een lezing over natuur- en landschapsfotografie op woensdag 19 juni. Aansluitend volgt op zaterdag 22 juni een workshop natuurfotografie op de Vughtse Heide. Deelname is gratis.

“Een perfecte dag voor mij begint ’s ochtends vroeg, als de rest van de wereld nog heerlijk ligt te slapen. Neem een prachtig landschap, voeg er mooi licht en het geluid van vogels die wakker worden aan toe, een vleugje mist en voilà, ik ben in mijn element! Mijn doel is om van deze adembenemende momenten herinneringen te maken, foto’s die eeuwig meegaan”, zegt Charly van den Braak.

Reisplannen gericht op fotografie
Sinds landschapsfotografie haar grootste passie is, zijn alle reisplannen van Charly gericht op fotografie. Met een grote dosis motivatie en de camera veilig in de tas gestopt, verkent ze de wereld. Schoonheid van de natuur vindt ze in de kleinste dingen en op de meest onverwachte plaatsen. Een uitdaging gaat ze niet uit de weg, van fouten leer je! Ook raakt ze enorm geïnspireerd door andere fotografen en de verhalen achter hun foto’s. Haar liefde voor fotografie, reizen en marketing heeft ze gebundeld en zo heeft Charly drie jaar geleden het bedrijf ‘This Way Photography Adventures’ opgericht. De plek voor workshops en reizen gericht op landschapsfotografie. Op woensdag 19 juni toont ze een selectie van haar werk, vertelt ze wat er allemaal bij het maken van een goede foto komt kijken en geeft ze handige tips om zelf mee aan de slag te gaan.
Op zaterdag 22 juni neemt Charly de deelnemers mee naar de Vughtse Heide. Hier gaan zij zelf aan de slag om het perfecte plaatje te schieten. Heb je geen dure spiegelreflex- of systeemcamera tot je beschikking? Geen probleem! Ook met een compactcamera of zelfs met je telefoon ben je welkom. Laat je inspireren en stel gerust vragen!

Lezing
Tijdens de lezing op woensdag 19 juni, van 19.30 tot 21.30 uur in de locatie van Jeugdnatuurwacht, Peellandstraat 1, Vught, volgt meer informatie met betrekking tot de workshop op zaterdag 22 juni. Om te kunnen deelnemen aan de workshop, dien je aanwezig te zijn bij de lezing. De workshop wordt gehouden op zaterdag 22 juni van 08.00 tot 11.00 uur op de Vughtse Heide, parkeerterrein tegenover Brasserie 155. Aantal deelnemers: min. 10, max. 20. Daarna wachtlijst voor middag 12.00-15.00 uur, min. 10, max. 20 deelnemers. Je kunt je aanmelden voor lezing en workshop via [email protected].

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen