25e Editie van de Avond4daagse in Vught: Een Groots Succes

De Vughtse Avond4daagse, die in 2007 haar eerste jubileum vierde, is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbaar evenement in de Gemeente Vught. Naast de enthousiaste deelname van basisschoolleerlingen, zien we jaarlijks een toenemend aantal wandelaars uit Vught en omgeving. Dit sportieve evenement trekt mensen van alle leeftijden aan, en de sfeer was dit jaar weer fantastisch, zoals blijkt uit de prachtige foto’s van fotograaf Cees Ringelberg.

De 25e editie van de Avond4daagse in Vught was een groot succes. Met prachtig weer en een geweldige sfeer was het een evenement om niet snel te vergeten. Bij de start en op diverse locaties in het centrum worden de wandelaars getrakteerd op muzikale klanken, wat bijdraagt aan de feestelijke sfeer.

De organisatie kijkt nu al uit naar volgend jaar, hopend op nog meer deelnemers en een even geweldige sfeer. De organisatie kan met een tevreden gevoel terugkijken op deze editie en dankt alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage aan dit onvergetelijke evenement.

Fotograaf Cees Ringelberg zorgde er opnieuw voor dat alle mooie momenten van dit evenement voor Vught Nieuws werden vastgelegd, zodat iedereen nog lang kan nagenieten van de geweldige sfeer en de mooie prestaties van alle deelnemers.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen