Een wandeling met verhaal over Zorgpark Voorburg in Vught

Foto: Wandeling

Op zaterdag 7 juli  is er weer een interessante wandeling over Zorgpark Reinier van Arkel op landgoed Voorburg. De wandeling start om 11.00uur vanaf ontmoetingscentrum de Stenen Hut, Onder de Watertoren 13/19 in Vught. Dit is vlakbij de watertoren midden op het terrein.

U kunt zich van tevoren opgeven door te bellen met 0736585912, mailen naar [email protected] of u kunt zich spontaan aansluiten bij de groep. Kosten 2.50 Euro p.p. In augustus is er in verband met de vakantie geen maandelijkse wandeling.

Deze wandeling gaat over de historie van het park maar ook de huidige ontwikkelingen komen aan bod. Tijdens de wandelingen ziet u echt prachtige plekjes waarvan u het bestaan waarschijnlijk niet wist. Ook de verhalen zijn erg boeiend onder andere over de psychiatrie in het verleden en de mooie gebouwen.

Deze wandeling is ook te boeken als team-uitje, als een actief-en informatief gebeuren met een familie, een buurt, een zaak, een organisatie. Ook op andere dagen dan de zaterdag. U moet zich dan wel een tijd van tevoren melden via bovenstaand nummer of via 0648099005, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen