Nieuwe Bridgeclub in Vught: Passantenclub De Opening

Foto: Pixabay

De Stichting Bridge Promotie Vught heeft besloten om een bridgeclub op te richten; een club, die   minder ervaren bridgers wil helpen om zich verder te bekwamen in de bridgesport en het eenvoudiger moet maken zich eventueel bij één van de andere bridgeclubs aan te sluiten.

In de vele contacten met beginnende bridgers is de indruk ontstaan dat in de praktijk de stap naar het lidmaatschap van een bridgeclub te groot is. De redenen hiervoor zijn o.a. het verschil in speeltempo en het kennisniveau, hetgeen vaak leidt tot het afhaken van de bridger.

Door lid te worden van deze passantenclub worden de leden geleidelijk aan vertrouwd gemaakt met een hoger speeltempo, krijgen zij les over bepaalde bridgethema’s en maken zij zich een aantal praktische zaken eigen zoals de puntentelling, omgang met bridgemates, etc.. Zo kunnen zij ervaren wat bridgen in clubverband is.  Voor eventuele vragen zijn op de speelavond zijn enkele ervaren spelers aanwezig.

Na een jaar staan de leden dan voor de volgende keuze:
lid worden van een reguliere bridgeclub
als groep een eigen bridgeclub oprichten
of nog een jaar lid blijven van de passantenclub.

 ‘De Opening’ houdt  haar clubavonden in:
Woonzorgcentrum Theresia , Molenrijnselaan 48,  5262 TN Vught op donderdag van 19.30 uur tot 23.00 uur van 7 september t/m 14 december 2017 en van 11 januari 2018 t/m 3 mei 2018. De clubcontributie voor deze 2 x 15 avonden bedraagt € 45,– per jaar. Als extra kunnen de leden en potentiële leden alvast kennis komen maken op  24 en 31 augustus a.s.

Het inschrijfformulier en verdere informatie is te vinden op de site www.bridgevught.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen