Bezorgbedrijf van het Klaverblad failliet

Foto: Lisette Broess-Croonen / Vughtnieuws

De bezorgers van het Vughtse weekblad het Klaverblad lijken voorlopig te kunnen fluiten naar hun centen. Excellent Verspreidingen BV, verantwoordelijk voor de bezorging van de krant, is failliet.

Voor sommige delen van Vught betekent dit dat het Klaverblad niet bezorgd zal worden, want niet alle bezorgers gaan door met hun werk zolang er niet betaald word. De vader van Pim zette een persoonlijke actie op touw. “Pim bezorgt het Klaverblad niet meer, maar de krant van deze week kan bij ons afgehaald worden voor 50 cent per stuk. Zo krijgt hij toch nog het geld waar hij hard voor gewerkt heeft.” De man is vooral boos dat het bedrijf niet voor het eerst failliet is gegaan. “Volgens berichten is dit bedrijf al meerdere keren failliet gegaan en heeft het steeds onder een andere naam een doorstart gemaakt met achterlating van grote schulden.”

Hans van der Velden van het Klaverblad hoorde van ouders van bezorgers over het faillissement. “Ik heb hier eerder niets van te horen gekregen vanuit de verspreider of de curator. Het is inderdaad waar dat de bezorgers al enkele weken niet zijn uitbetaald, maar helaas kan ik hier verder niets aan doen of over zeggen. Het is in handen van de curator.”

Lisette Broess-Croonen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen