46e Zomerkamp Bladel 2017 super gaaf !

Foto: Jeugdwerk Rozenoord

Voor de 46e keer organiseerde de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord weer het jaarlijkse zomerkamp in de bossen van Bladel tijdens de 2e week van de zomervakantie.

Zondag 30  juli kwamen de 37 kinderen uit Vught en omgeving met de leiding moe maar voldaan weer aan bij Elzenburg in Vught.

In grote getale stonden ouders en belangstellenden de Vughtse kinderen op te wachten, benieuwd naar de vele belevenissen van de kinderen. En dat ze veel verhalen te vertellen hadden was wel duidelijk toen het grote kamplied voor iedereen werd gezongen in Elzenburg. Luidkeels werd op de melodie van ‘ Okido’ de belevenissen van een week gezongen en op de gezichten van de kinderen was af te lezen dat ze een perfecte week hadden gehad. Op alle fronten was het een heerlijke week geweest. Kampweer met helaas in het begin wat buienen maar verder droog, veel gezelligheid en veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Een echte vakantieweek!

Dat dit unieke zomerkamp op een grote belangstelling mag blijven rekenen blijkt wel uit het feit dat de maximum capaciteit van 36 kinderen ieder jaar wordt gehaald. Nu al stromen de eerste aanmeldingen voor het kinderkamp in 2018 binnen. Daarnaast is dit zomerkamp uniek  omdat de kinderen géén lid hoeven te zijn van Stichting Jeugdwerk Rozenoord, maar zichzelf individueel kunnen aanmelden als deelnemer.

Opgave
Natuurlijk zal in 2018 het zomerkamp weer plaatsvinden in de 2e week van de grote vakantie namelijk zondag 15 juli t/m zondag 22 juli 2018. Ook dán zal de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord het tentenkamp weer opslaan in de bossen van Bladel en zullen alle vaste ingrediënten weer de revue passeren zoals het dagelijkse kampvuur, de Gouden Tent-competitie, de vele speurtochten, het smokkelspel en de verrassingsdag.

Kortom een unieke vakantieweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
Op de site zal binnenkort een verslag met foto’s komen te staan van dit jaar. U kunt uw zoon/dochter ook middels deze site inschrijven: www.kampbladel.nl. De inschrijving voor 2018 is inmiddels gestart.

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met : Lex vd Heyden: 06-38223702 [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen