De boodschappen laten bezorgen in Vught? Dit zijn de opties

Foto: Boodschappenspot.nl

1 op de 7 huishoudens bestelde de boodschappen het afgelopen jaar online. Dat blijkt uit onderzoek van GFK. Experts verwachten dat dit de komende jaren in rap tempo toeneemt.

Een goed moment om eens te kijken welke mogelijkheden er eigenlijk zijn in de gemeente Vught. Want ook hier zijn er verschillende supermarkten waar je eenvoudig online kunt bestellen, en waar je de boodschappen gemakkelijk thuis kan laten afleveren.

Nadat we het concept van “Online boodschappen doen” kort geïntroduceerd hebben, bekijken we welke supers al bezorgen in Vught. Het complete overzicht vind je ook op Boodschappenspot.

Is dat wat voor mij, dat online boodschappen doen?
Als het gaat om boodschappen via internet bestellen, dan merken we dat er zeer wisselende reacties zijn. Aan de ene kant is er een grote groep mensen dat zegt: “dat is niets voor mij. Ik houd van het sociale contact in de supermarkt. Daarnaast wil ik zelf mijn verse boodschappen kunnen kiezen. Bovendien heb ik de supermarkt om de hoek, dus waarom zou ik het online bestellen?”. Daar valt wat voor te zeggen, in Vught zit Albert Heijn, Jumbo, Emte en Lidl.

Aan de andere kant is er een groeiende groep mensen dat zegt: “Handig! Het bespaart me enorm veel tijd en energie. Ik hoef niet meer de hele supermarkt door, en de bezorger brengt het allemaal bij me in de keuken. De prijzen zijn online net zo laag, en voor die service wil ik wel een paar euro bezorgkosten betalen. Bovendien kan ik mijn boodschappen online bestellen waar en wanneer ik dat wil.”.

Online supermarkt met name populair bij jongeren en ouderen
Uit onderzoek blijkt dat vooral mensen van 25 tot 40 jaar gebruik maken van de online supermarkt. Vaak gaat het om tweeverdieners met een druk huishouden waar niet altijd tijd is voor het bezoekje naar de supermarkt. Daarnaast maken ook ouderen steeds vaker van de boodschappen bezorgservice. Voor ouderen die slecht ter been is, is het een uitkomst: alle (zware) boodschappen worden netjes afgeleverd tot in de keuken.

Welke supermarkt bezorgt de boodschappen in Vught?

Ben je woonachtig in Vught, en wil jij weten bij welke supermarkten jij al online kan bestellen? Hieronder bespreken we in het kort de populaire online supers. Je vind per supermarkt direct wat handige gegevens als minimale orderwaarde en bezorgkosten.

Albert Heijn Vught
Minimum orderbedrag: €70
Bezorgkosten: €4,95
Boodschappen afhalen: €1,50
Voordeel: 30.000 producten op voorraad

Jumbo Vught
Minimum orderbedrag: €25
Bezorgkosten: €6,00
Boodschappen afhalen: €1,95
Voordeel: Afhaalpunt in de buurt (Jumbo Vughtse Hart, Raadhuisstraat 3G)

PLUS van der Horst in Boxtel
Minimum orderbedrag: €25
Bezorgkosten: €6,00
Boodschappen afhalen: €2,50
Voordeel: Optie voor bezorging op dezelfde dag (tegen meerprijs)

Coop Den Bosch (Koopmansplein)
Minimum orderbedrag: €40
Bezorgkosten: €4,99
Boodschappen afhalen: €2,99
Voordeel: Prettig werkende webshob

Spar Kuijpers Esch
Minimum orderbedrag: Geen
Bezorgkosten: Gratis (bij besteding van €50 of meer)
Boodschappen afhalen: Gratis
Voordeel: Geen drempelbedrag, en gratis bezorging (vanaf €50,00)

Gratis bezorging? Gebruik een kortingscode
De meeste supermarkten rekenen een kleine vergoeding voor de bezorging van jouw boodschappen. Ook het afhalen van je bestelling bij een pick-up point is over het algemeen niet gratis. Wil jij de online supermarkt wel eens proberen, maar zit je niet te wachten op deze extra kosten? Probeer eens een kortingscode voor gratis bezorging. Online supermarkt AH, maar ook PLUS en Coop bieden dikwijls speciale coupons die jou recht bieden op gratis bezorging.

Dit artikel is afkomstig van Boodschappenspot.nl Via deze website zoek je naar lokale bezorgdiensten op het gebied van food. Mist er een supermarkt of andere winkel in dit overzicht? Laat het dan gerust weten.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen