Nieuw seizoen Jeugdwerk Rozenoord 2017-2018

Foto: Jeugdwerk Rozenoord

Stichting Jeugdwerk Rozenoord is klaar voor een nieuw seizoen vol activiteiten voor met name de Vughtse jeugd.

Knutselclub
Vanaf woensdag 6 september begint de knutselclub weer. Deze middag voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar is al vele jaren een begrip voor de jeugd uit Vught. Kinderen kunnen bij ons terecht voor vele vormen van handarbeid. Denk aan timmeren,  schilderen, boetseren, met textiel werken, figuurzagen, ministeck, haken, breien en nog veel meer.

Speelstraat
Er is ook een grote speelstraat waar de kinderen tafelvoetbal kunnen spelen, gebruikmaken van een van de andere speeltoestellen of stoelendans doen. Voor de jongere kinderen is er een poppenkast.

Vrijwilligers
Alle activiteiten draaien op vrijwilligers. De vrijwilligers van de knutselclub zijn vaak van maandag tot en met vrijdagmorgen actief om alles voor te bereiden. Zo hebben zij al vele voorbeelden gemaakt, zoals vogelhuisjes, kastjes, tafeltjes, en allerlei soorten dieren van hout.

Andere activiteiten
Natuurlijk is er nog veel meer te doen bij Stichting Jeugdwerk Rozenoord. In ons ‘home’ in Elzenburg starten in de week van 3 september ook onze andere wekelijkse activiteiten. Dinsdagochtend de houtbewerking, de dinsdagavondclub, de Jazz Dance op zaterdag en vrouwenkoor All4Fun op de vrijdagavond. Kijk voor tijden en meer informatie op www.jeugdwerkrozenoord.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen