Recreatieve zwemtocht IJzeren Man Vught 10 september

Foto: De Dommelbaarzen

Op zondag 10 september a.s. staat al weer de zesde editie van het open water zwemevenement “IJzeren Man Zwemrace” op het programma. Opnieuw vormt de IJzeren Man in Vught het decor.  Een mooie voorbereiding op Swim To Fight Cancer 073

Voor slechts €5,= neem je deel aan één van de recreatieve zwemtochten van 250 meter, 500 meter, 1 km, of zelfs 2 km. Ideaal om op een laagdrempelige wijze jouw zwemcapaciteiten te meten of als generale repetitie voor de Swim to Fight Cancer 073. De start is om 13.30 uur. Inschrijven is mogelijk bij voorkeur door een e-mail met jouw naam, leeftijd en afstand te sturen naar [email protected] . Inschrijven op de dag zelf is eveneens mogelijk tot 12.00 uur bij de inschrijftent.

Zwem je liever met een team mee? Meet dan jouw krachten met andere teams door mee te doen aan de bedrijvenrace. Voor € 50,= kun je een team bestaande uit 4 personen inschrijven. Elk lid zwemt 250 meter. De winnaar wacht eeuwige roem en een plaatselijke lekkernij van de beste banketbakker van Nederland (en voormalig Nederlands open water Kampioen), Arthur de Rouw.

Deelnemers aan het evenement hebben gratis toegang tot het strandbad. Meer informatie, inclusief programma, is te vinden op: http://www.dommelbaarzen.com/IJzerenManZwemrace2017.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen