Swim to Fight Cancer verplaatst naar Ijzeren Man

Foto: Vught Nieuws

De organisatie van Swim to Fight Cancer heeft in overleg met de Waterschappen en het bestuur moeten besluiten om de Swim te verplaatsen naar een andere locatie.

Dit omdat uit de meest recente metingen van de Waterschappen blijkt dat de kwaliteit van het water in de Dommel mogelijk gezondheidsrisico’s met zich meebrengt voor onze deelnemers.
We hebben daarom de laatste dagen intensief overlegd en gewerkt aan een alternatief en dat is gelukt! We kunnen de Swim, inclusief entertainment en after finish door laten gaan op een andere locatie, namelijk de IJzeren Man in Vught. De gemeente Vught heeft hiervoor alle benodigde vergunningen afgegeven en faciliteiten verleend. We zijn van harte welkom bij het Strandbad, waar wij momenteel alles opbouwen. Voor veel deelnemers is dit bekend terrein: er wordt veelvuldig getraind, ook samen met de Dommelbaarzen. Daarnaast is dit bekend terrein voor de Reddingsbrigade, die ook de IJzeren Man zwemrace ondersteunt.

Belangrijk is dat er niets verandert aan de starttijden. Als deelnemer kun je op dezelfde tijd starten. Meer informatie over parkeren, aanmelden, omkleden etc volgt zo spoedig mogelijk.

Bekijk hier de uitleg van watergraaf Peter Glas van Waterschap de Dommel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen