Doe mee met de nationale fietstelweek

Foto: Pixabay

Morgen start het grote nationale fietsonderzoek. Net als vorig jaar is het doel om alle fietsbewegingen in kaart brengen.

Waar fietsen mensen? Hoeveel mensen fietsen er en welke afstand leggen ze af per rit? Met welke snelheid fietsen ze? Deze gegevens zijn ook belangrijk voor onze gemeente. Het helpt om ons fietsbeleid te onderbouwen en waar nodig aan te passen. Immers, meten is weten. Dit jaar is het ook mogelijk om bepaalde routes te beoordelen en ervaringen te delen.

Doe mee en download de app
Meedoen is zo leuk en makkelijk als fietsen zelf. Alles wat je nodig hebt: je fiets en de gratis Fietstel-app. Je vindt de vernieuwde app in de App stores. De app registreert in deze week alle fietsritten. Hoe meer deelnemers, hoe meer data, hoe betrouwbaarder de informatie. Dus doe zelf mee en zegt het voort! Je maakt dan meteen kans op een van de verschillende prijzen.

Meer info
Meer weten? Kijk op www.fietstelweek.nl. Op social media is de fietstelweek te volgen via Facebook:  www.facebook.com/fietstelweek en Twitter: twitter.com/fietstelweek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen