Kom je ook zwaaien? Route Truck Tour 2017 uitgebreid

Afvalstoffendienst Gemeente ´sHertogenbosch,
Afvalstoffendienst Gemeente ´sHertogenbosch,
Foto: Gemeente 's-Hertogenbosch

De Truck Tour – een stoet van vuilniswagens – rijdt dit jaar een uitgebreidere route. De stoet trekt niet alleen door ’s-Hertogenbosch, maar ook door Vught, Haaren, Boxtel en Sint-Michielsgestel. De Truck Tour vindt plaats op zondag 1 oktober 2017.

Zo’n  65 mensen die in behandeling zijn bij Reinier van Arkel of deelnemen aan het initiatief Samen Sterk in de wijk uit Vught rijden dit jaar mee met de Truck Tour. “Een mooi en belangeloos initiatief van de Afvalstoffendienst voor onze cliënten”, aldus Eddy van Doorn. Eddy is bestuursvoorzitter van Reinier van Arkel, instelling voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg.

In totaal rijden 50 vuilniswagens mee: van zijladers, achterladers, kleppenwagens tot haakwagens en grote opleggers. Van de Afvalstoffendienst van de gemeente ’s-Hertogenbosch rijden er 43 vuilniswagens mee. Ook gaan zes vuilniswagens van de gemeente Boxtel mee, net als de nieuwste truck van de gemeente Vught.

Startschot
De Truck Tour start om 14.00 uur bij Zorgpark Voorburg in Vught en duurt zo’n 2,5 uur. Eddy van Doorn geeft het startschot. Ook wethouder Hoskam van ’s-Hertogenbosch, wethouder Van Wanrooij van Boxtel, wethouder Mathijssen van St. Michielsgestel en wethouder Heijboer van Vught zijn aanwezig.

Route
De Truck Tour vertrekt om 14.00 uur op het terrein van Zorgpark Voorburg in Vught, bij Ontmoetingscentrum De Stenen Hut, aan de Watertorenlaan 13.  Via de Laagstraat, Michiel de Ruyterweg en Esscheweg rijdt de stoet dwars door Esch, via de Haarenseweg en Leunisdijk. Via de Esschebaan, Leenhoflaan en Annastraat rijdt de stoet naar de Parallelweg Noord, Stationsstraat, de Baroniestraat en Schijndelsedijk. Via de St. Lambertusweg en Dorpsstraat rijdt de colonne door Gemonde. Via de Gemondseweg rijdt de Truck Tour naar St. Michielsgestel. Via de Schijndelsestraat en Nieuwstraat richting De Hoogstraat naar Den Dungen. Via het Maaskantje rijdt de stoet naar de Litserstraat richting de Dungense Brug. Via de N279 en de Maastrichtseweg rijden ze richting de Rijnstraat, Van Grobbendoncklaan en Aartshertogenlaan. Over de Diezebrug rijdt de stoet naar het Wilhelminaplein en weer terug richting Vught via Taalstraat en Glorieuxlaan. Rond 16.30 uur verwachten we de Truck Tour weer in Vught.

 

Veiligheid

De gemeente ’s-Hertogenbosch zet een groot aantal verkeersregelaars in. Zo kan de colonne op een veilige manier de route rijden. En is er zo min mogelijk overlast voor het andere verkeer.

 

Over de Truck Tour

De Truck Tour is een idee van Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch. Alle medewerkers van Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch én de medewerkers van Zorgpark Voorburg werken hier vrijwillig aan mee. Dit jaar rijdt de Truck Tour voor de derde keer. Verschillende sponsors zorgen ervoor dat de Truck Tour 2017 een indrukwekkende dag wordt.

 

Meer informatie over de Truck Tour 2017 is te vinden op www.afvalstoffendienst.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen