Route Truck Tour 2017

Foto: Truck Tour

De Truck Tour – een stoet van vuilniswagens – rijdt dit jaar een uitgebreidere route. De stoet trekt niet alleen door ’s-Hertogenbosch, maar ook door Vught, Haaren, Boxtel en Sint-Michielsgestel. De Truck Tour vindt plaats a.s. zondag 1 oktober.

Zo’n  65 mensen die in behandeling zijn bij Reinier van Arkel of deelnemen aan het initiatief Samen Sterk in de wijk uit Vught rijden dit jaar mee met de Truck Tour. “Een mooi en belangeloos initiatief van de Afvalstoffendienst voor onze cliënten”, aldus Eddy van Doorn. Eddy is bestuursvoorzitter van Reinier van Arkel, instelling voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg.

In totaal rijden 50 vuilniswagens mee: van zijladers, achterladers, kleppenwagens tot haakwagens en grote opleggers. Van de Afvalstoffendienst van de gemeente ’s-Hertogenbosch rijden er 43 vuilniswagens mee. Ook gaan zes vuilniswagens van de gemeente Boxtel mee, net als de nieuwste truck van de gemeente Vught.

Startschot
De Truck Tour start om 14.00 uur bij Zorgpark Voorburg in Vught en duurt zo’n 2,5 uur. Eddy van Doorn geeft het startschot. Ook wethouder Hoskam van ’s-Hertogenbosch, wethouder Van Wanrooij van Boxtel, wethouder Mathijssen van St. Michielsgestel en wethouder Heijboer van Vught zijn aanwezig.

Route-Truck-Tour-2017

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen