Vacature bij gemeente Vught

Foto: Vught Nieuws

De gemeente Vught heeft een vacature en is op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker Wegwijs+

Vught (25.000 inwoners) is een gemeente van allure. De gemeente heeft prachtige woonwijken, nieuwe scholen, een theater en moderne sportvoorzieningen. Van oudsher is Vught bekend vanwege de kazernes, de zorginstellingen, de IJzeren Man en het Nationaal Monument Kamp Vught. De gemeente staat voor grote uitdagingen op het gebied van infrastructuur, werk en zorg.

De organisatie
Bij de gemeente Vught zijn we er ons van bewust dat de rol van de overheid verandert. Voor jou als medewerker betekent het dat je steeds meer de regierol pakt. Je weet wat er leeft in de gemeente en je staat open voor de wensen en behoeften van je klanten. De 180 medewerkers zijn gericht op een prima dienstverlening aan inwoners, bedrijven en het gemeentebestuur.

Voor de afdeling Wegwijs+ zijn we op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker Wegwijs+ 32 uur

Wie zoeken wij?
Met een aantal collega’s ben je mede verantwoordelijk voor juridische kwaliteitsactiviteiten op met name de terreinen participatiewet, jeugdwet en de WMO. Je toetst rapportages, beschikkingen en aanvragen op
recht- en doelmatigheid. Je werkt beleidsregels uit, de bijbehorende standaardbeschikkingen en werkprocessen. Natuurlijk vertegenwoordig je het college bij de commissie Bezwaar- en beroep en verricht je werkzaamheden ten behoeve van terugvordering & verhaal. Je bent professional en goed op de hoogte van nieuwe wet – en regelgeving en jurisprudentie. Je draagt bij aan het opzetten en uitvoeren van de interne controle.

Wat vragen wij?
Voor deze functie heb je een juridische HBO opleiding nodig en liefst ervaring in een soortgelijke functie. Kennis en ervaring met GWS4all is een pré. Je bent zelfstandig en hebt een eigen visie die je graag deelt met anderen. Een zakelijke en resultaatgerichte instelling combineer je met een uitstekend gevoel voor politiek-bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen. Wij zien graag een houding van ‘garen op de klos’. Bij dit alles is voor jou ‘samenwerken’ een vanzelfsprekendheid.

Wij bieden
Afhankelijk van kennis en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.162,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (salarisschaal 10). Voor het overige hebben wij moderne primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten en solliciteren?
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met de kwaliteitsmedewerkers Angelo Fattore (073 6580 669) of Tamara Meijer (073 6580 141). Om te solliciteren ga je naar www.werkeninnoordoostbrabant.nl en gebruik je daar  de sollicitatiebutton. Je kunt dit doen tot 25 oktober aanstaande. Het eerste gesprek vindt plaats op 7 november 2017 en het tweede op 14 november 2017.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen