Nieuwe Prins Dommelbaorzedurp

Foto: Dommelboarzendorp

Zondagmiddag 20 oktober nam Dommelbaorzedurp na 4 geweldige jaren afscheid van Z.D.H. Prins Alfredo XIX en maakte kennis met zijn opvolger.

Carnaval is emotie wordt vaak gezegd ongeacht waar het gevierd wordt en zo is het ook. Dat bleek ook weer tijdens het afscheid van Prins Alfredo XIX. Na een indrukwekkende laatste speech van Prins Alfredo XIX kwam zijn ‘afleggen’ van de onderscheidingstekens o.l.v. De Grootvorst Lex Floris rap dichterbij.

Nieuwe Hoogheid
Waar een Hoogheid verdwijnt, dient er ook een nieuwe Hoogheid te komen en dat geschiedde! Prins Alfredo XX, in de persoon van Erwin van Sterkenburg, werd door de ‘Boerenadel’ geïnaugureerd. De Prins was toch een klein beetje gespannen maar dat verdween nadat hij zijn ‘Mijnheer de Adjudant’ (in de persoon van Bart Raymakers) geïnaugureerd had. Na het houden van de eerste speech werd er aan genodigden uit andere carnavalsrijken de gelegenheid geboden de felicitaties en cadeaus te overhandigen. Het werd een leuke happening. Zaterdag 4 november zal het eerste wapenfeit van de kersverse Hoogheid komen, namelijk de traditionele opening van het carnavalsseizoen (Deun en Dender) en de bekendmaking van het logo behorende bij het motto van dit jaar “Als een Sprookje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen