Hatrick! Dommelbaarzen wint 3e jaar op rij de Dommeltroffee

Foto: Dommelbaarzen

22 oktober 2017: Buiten een gure dag, veel wind, regen en onweer. Echter zonder bliksem…… Er was maar een plek met bliksem in Brabant op deze zondag en dat was het mooie zwembad in Boxtel. Daar streden maar liefst 8 verengingen voor de cup met de grote oren, De Dommeltrofee.

Het inzwemmen begon om 14 uur en de gespannen gezichten zorgden dat de generale repetitie vlekkeloos zou verlopen. De gevestigde namen waren uiteraard in top vorm, en daarnaast lieten alle aanstormende jonge talenten ook duidelijk van zich horen.

Veel mooie tijden, persoonlijke records gebroken en soms ook verrassende uitslagen voor de Dommelbaarzen. Het hele bad was in opperste stemming. Vaders en moeders op de tribune aangevuld met broertjes, zusjes en grootouders. Veel aanmoedigingen en zelfs een spandoek voor het jonge talent Julia gemaakt door haar broer en zus.

Gedurende de dag ging het gelijk op kijkende naar de overwinningen. Echter, pas aan het einde werden de punten verdeeld. Op de dag dat Ajax de overwinning pakte en het laatste signaal had geklonken werden de punten bij elkaar opgeteld. Eerst waren er de individuele medailles bij de mannen/jongens. Het eremetaal hing al om de nek van een aantal baarzen. Toen was het tijd voor de felbegeerder cup. Van 8 naar 3 werden de verenigingen opgenoemd. Nog steeds geen Dommelbaarzen. We zaten bij de laatste 2!!! En jawel, hoor met een klein puntenverschil hadden we dus toch de cup gewonnen. Voor het derde jaar op rij. Meerdere trainers stonden te glimlachen van trots.

Met een luidkeels “Dommelbaarzen, go for glory, ahoe, ahoe, ahoe” werd de cup in ontvangst genomen door Connor als jongste zwemmer.

Als afsluiting werden ook nog de medailles voor de dames/meisjes verdeeld. Dus het komende jaar mogen we weer met trots roepen dat we de Dommeltrofee hebben gewonnen en dat we die dik verdiend hebben.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen