Kan Zwaluw VFC goede reeks voortzetten

Foto: Vught Nieuws

Morgen komen de twee Vughtse voetbalclubs weer uit in de voetbalcompetitie. Zwaluw VFC speelt thuis tegen BMC en Real Lunet gaat op bezoek bij Sint Michielsgestel.

Zwaluw VFC is verrassend goed aan de competitie begonnen en ontvangt zondag op Sportpark Bergenshuizen BMC uit Berlicum. Zwaluw VFC staat momenteel derde in de 3e klasse C en is met een goede reeks bezig. De Vughtenaren zitten in een goede flow en doen volop mee in de top van deze klasse. Ook BMC doet het aardig en staat op een keurige vijfde plaats. Zwaluw VFC heeft de komende weken een zwaar programma en dan weet het waar het echt staat. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Na de zevenklapper tegen FC Engelen gaat koploper Real Lunet met veel vertrouwen naar Sint Michielsgestel. De koppositie wordt verdedigend tegen de huidige nummer acht. SMG is na een goede start terug gevallen naar de middenmoot. Real Lunet met topscoorder Dino Gix in de gelederen kan rekenen op een moeilijke middag. Ook hier de vraag kan Real Lunet als koploper de goede reeks vasthouden. De wedstrijd begint op Sportpark Zegenwerp om 14.30 uur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen