Real Lunet laat koppositie liggen en Zwaluw VFC verliest in eigen huis

Real Lunet en Zwaluw VFC kwamen weer uit in de voetbalcompetitie van de KNVB

Real Lunet moest afgelopen zondag aantreden tegen Sint-Michielsgestel  kon bij winst alleen de koppositie overnemen mede door een verrassende nederlaag van mede koploper Avanti ’31. Zover kwam het niet want Real Lunet moest genoegen nemen met zwaar bevochten gelijkspel bij middenmoter SMG. Voor de rust was er nog geen vuiltje aan de lucht want door doelpunten van  Bas van den Berk en Lucas Stilmant was de ruststand 0-2.

Na de rust werd het meteen 1-2 en was de spanning terug in de wedstrijd. Toch kwam de titelfavoriet weer op een verschil van twee doelpunten door Gino Dix (1-3) Opnieuw werd het een wedstrijd doordat de thuisploeg tien minuten voor het einde van de wedstrijd 2-3 scoorde door Jeffrey Sterks. De Gestelnaren bleven drukken en dat resulteerde toch nog in een 3-3 gelijkspel.

Zwaluw VFC speelde niet zijn beste wedstrijd van dit seizoen en verloor dan ook met 0-2 van BMC. Bij de rust was de stand al 0-2 nadat Martin de Laat een strafschop had gemist voor de thuisploeg. Na de rust had Zwaluw VFC een man meer op het veld door een rode kaart van een speler van BMC ( 2x geel) De aansluitingstreffer kwam er niet en was een verdiende nederlaag een feit.