Workshops Maaike Widdershoven & Marcel Visscher voor TeenStage musicalleerlingen

Foto: De Speeldoos

StarsOnStage organiseert twee super leuke èn leerzame workshops voor haar TeenStage leerlingen! De musicalgroep TeenStage van StarsOnStage bestaat uit leerlingen in leeftijd van 10 t/m 16 jaar (vanaf groep 7).

Gedurende het cursusjaar wordt er onder leiding van docenten Aida Visser en Fenneke Suurmond gewerkt aan één uitgebreide productie: High School Musical (juni 2018) waarin iedereen aan bod komt.  Om als echte musicalacteurs te kunnen schitteren in deze voorstelling en ter verdieping, wordt aan alle leerlingen van de TeenStage groep naast de lessen ook een aantal workshops van bekende musicalsterren aangeboden.

Zaterdag 11 november | 10.00-13.00u | workshop Maaike Widdershoven
Maaike Widdershoven begon haar carrière in het ensemble van de musical ‘The Phantom of the Opera’ waarna ze doorgroeide en de hoofdrol in deze musical mocht vertolken.  Vervolgens kreeg ze de hoofdrollen in musicals als ‘West Side Story’, ‘Anatevka’, ‘Elisabeth’ en ‘The Sound of Music’. Maaike won een John Kraaijkamp Musical Award voor haar vertolking van Maria in ‘The Sound of Music’. Komend seizoen reist ze samen met Tony Neef en Ruud Bos langs de theaters met de voorstelling ‘Weet je nog wel’. Ze komt daarmee ook naar Vught op donderdagmiddag 14 december.

Zaterdag 20 januari | 10.00-13.00u | workshop Marcel Visscher
Marcel was te zien in producties als Disney’s ‘Beauty and the Beast’, ‘Moeder, ik wil bij de Revue’, ‘Cirque Stiletto 2’ met Ellen ten Damme, ‘Shrek de Musical’, ‘Miss Saigon’, ‘Petticoat’, ‘Hairspray’, ‘Les Misérables’, ‘Cats’ en ‘Love Me Just A Little Bit More’.  Hij won een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van de rol van Corny Collins in ‘Hairspray’. Momenteel speelt hij de hoofdrol in ‘De Gelaarsde Kat’.

Locatie workshops: Theater de Speeldoos Vught. Kijk voor meer informatie op www.StarsOnStage.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen