Zwaluw VFC wint bij koploper

Opnieuw een goed weekend voor Real Lunet en Zwaluw VFC.

Zwaluw VFC won verrassend bij koploper ODC uit Boxtel. Er waren volop kansen voor ODC maar vlak voor rust was het de Laat die de 0-1 scoorde. Nadat Sijaranamual binnen het half uur al een rode kaart had ontvangen van de scheidsrechter. Door keihard te werken werd het een kwartier voor het einde van de wedstrijd zelfs 0-2 door J.Emmanuel. In blessuretijd bracht oud Willem II-er Frank van der Struijk even de spanning terug. Het was van korte duur want Paul Beekmans maakte ook nog de 1-3 en waren de drie punten binnen.

Ook Real Lunet won zijn wedstrijd thuis van Avanti ’31 door een doelpunt in de eerste helft van Gino Dix. Door deze overwinning neemt Real Lunet weer de leiding over van ODC. Het heeft nu twee punten meer dan BMC , ODC  en het verrassend goed presterende Zwaluw VFC.