Michel Selten winnaar Facebookactie Vught.nieuws

Foto:

De Facebookactie van Vught.nieuws om lokale ondernemers in het zonnetje te zetten heeft geleid tot een stortvloed van inzendingen. Slechts eentje kon er stralend uitkomen. Dat werd Michel Selten, eigenaar van Eetcafé ’t Geveltje en Bistro Petite Ruelle.

De geboren Vughtenaar heeft vijf jaar geleden de zaak van zijn ouders overgenomen om het familiebedrijf nog meer op de kaart te zetten. De vader van twee kinderen is zeer ambitieus en vertelt trots over zijn zaak waar de Brabantse gezelligheid bovenaan staat. Hij maakt altijd tijd vrij om een praatje te maken met zijn gasten, zowel in zijn bistro als het eetcafé.

Twee zaken in één – het is een unieke formule. Bistro Petite Ruelle, dat sinds  2016 een binnentuin heeft, omarmt de Franse keuken. “We onderscheiden ons met aandacht voor prijs en kwaliteit”, zegt Michel. In het eetcafé kan de gast eerst een drankje nuttigen en daarna een hapje eten.

Door het jaar heen zijn er diverse evenementen waar Michel zich 100% voor inzet, zoals het Buitencarnaval op zaterdagmiddag. “Alle Dommelboarzedurpse clubkes komen dan vanaf vier uur langs in de Kerkstraat. Het is altijd oergezellig.” De viering van Koningsdag is al jarenlang het drukst bezochte evenement in het centrum van Vught. In de Kerkstraat zijn op die dag, 27 april, gevarieerde muzikale optredens van blaaskapellen. Het publiek kletst en drinkt gezellig bij op het volle terras van ’t Geveltje. Ook op eerste pinksterdag staat de Kerkstraat, dat voor één dag is omgedoopt in  Rue d’Eglise, volop in de belangstelling, zegt Michel. “Dan houden we er ons traditionele jeu-de-boules toernooi, vandaar die naamsverandering. Na Koningsdag is dit het meest  het meest bezochte evenement in het centrum van Vught, want er doen maar liefst zestig teams aan mee. Dat trekt heel veel mensen.”

Kerstmis nadert met rappe schreden. Wilt u daar volop van genieten, reserveer dan een tafel bij Bistro Ruelle. Om teleurstellingen te voorkomen: wees er op tijd bij.

In 2018 bestaat  de zaak alweer 40 jaar. Het maakt de organisator in Michel weer wakker. “Wat  zou het leuk zijn  een reünie te organiseren voor alle oude personeelsleden.”

Menukaart Bistro Petite Ruelle  

Menukaart Eetcafé ’t geveltje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen