Jongens en meisjes hebben jullie het al vernomen…

Foto: MOVE Vught

Sinterklaas is al weer onderweg naar Nederland met zal zijn pieten. Aanstaande zaterdag zal hij voet aan wel zetten in Dokkum. En wat denk je? Zondag 19 november komt hij al naar Vught. MOVE Vught zal tijdens de intocht van Vught in de Martinihal met een aantal Pieten een geweldige Pietengym organiseren.

Ben jij een echte hulppiet? Kom dan tussen 13.45-15.30 uur naar de Martinihal en laat jouw kunsten zien. Misschien krijg jij wel zo’n fantastisch Pietendiploma.

De Sint en zijn gevolg blijft dan nog een tijdje in de omgeving van Vught. Op woensdag 22 november zullen zijn Pieten een bezoek brengen bij Fun2Move, waar wij een heuse Pietengym voor de kinderen van de groepen 3 t/m 6 organiseren. Dit wil je niet missen! Dus kom op woensdag om 14.00 uur of om 15.00 uur naar de gymzaal Hertog van Brabant en doe mee!

Cromvoirt sportief
Vier keer per jaar organiseert MOVE Vught in samenwerking met de Battle Axe Jeugdmiddagen, Kindcentrum de Leydraad en Kinderdagverblijf de Droomtuin sportieve activiteiten. Woensdag 22 november is MOVE weer in Cromvoirt. En wat moet je dan organiseren in deze tijd van het jaar? Inderdaad een fantastische Pietengym. Maar we hebben ook zeker gedacht aan de oudere kinderen. Voor hen wordt een Ultimate Apenkooi georganiseerd. Dus zit je op Kindcentrum de Leydraad en zit je in groep 1 t/m 4, doe dan mee aan de Pietengym (14.00-15.00 uur). De kinderen uit groep 5 t/m 8 mogen aansluiten bij Ultimate Apenkooi (15.00-16.00 uur).

Sinterklaas in Elzenburg
Voor de tweede keer organiseert MOVE Vught in samenwerking met de Knutselclub van Jeugdwerk Rozenoord een geweldig Sinterklaasmiddag in het Jeugd- en Jongerencentrum ‘Elzenburg’. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Om 13.30 uur zal het spelprogramma starten waarna we rond de klok van 14.30 uur verzamelen in de grote zaal. Daar gaan we heel hard de bekendste liedjes van Sinterklaas zingen, in de hoop dat de Goedheiligman en zijn Pieten ook een bezoekje komt brengen aan de kinderen in Elzenburg. Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar zijn welkom en natuurlijk ook alle ouders, opa’s en oma’s. We maken er een groot gezellig Sinterklaasfeest van.

MOVE Vught
Ook tijdens de spannende Sint-periode laat MOVE Vught van zich horen. Er staan weer allerlei leuke activiteiten op het programma. En zoals jullie van ons gewend zijn, zijn alle activiteiten gratis! Meer informatie over MOVE Vught is te vinden op onze vernieuwde website www.movevught.nl en volg ons ook op Facebook en Instagram!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen