Real Lunet uitgeschakeld in 2e ronde beker

Real Lunet heeft de bekerwedstrijd tegen SVSSS uit Udenhout met 1-2 verloren en is daardoor uitgeschakeld in het KNVB bekertoernooi.

Real Lunet toonde in de eerste helft geen wilskracht en was ook niet scherp genoeg in de duels. De ruststand was dan ook 0-1 door een doelpunt van Jelle van den Bijgaart voor de gastheren uit Udenhout. Na de rust een feller Real Lunet en kreeg dan ook kansen op de gelijkmaker maar uit een counter werd het toch 0-2 door Max Tjoa. In de laatste minuut was het Gino Dix die nog even de spanning terug bracht in de wedstrijd. (1-2) Maar de tijd was te kort om nog de gelijkmaker te maken en zodoende werd de Vughtse club uitgeschakeld in de 2e ronde. Trainer Glenn Simon was erg teleurgesteld want hij had graag nog verder willen komen in het bekertoernooi.