Overhandiging boek Haute Pâtisserie aan Albert Verlinde

Foto: Pixabay

Op vrijdag 24 november om 10.00 uur krijgt theaterproducent en tv-persoonlijkheid Albert Verlinde door Doris en Arthur de Rouw het eerste exemplaar uitgereikt van het bijzondere boek Haute Pâtisserie.

Eerste exemplaar voor Albert Verlinde
Als inwoner van de gemeente Vught is Albert Verlinde al decennia lang een trouwe en graag geziene klant bij Patisserie de Rouw. Net als patissier Arthur de Rouw is Albert Verlinde een vakman en liefhebber van kwaliteit met gevoel voor smaak. Het lag daarom voor de hand om het eerste exemplaar van dit prachtige patisserieboek aan Albert Verlinde te overhandigen. Met het boek viert het echtpaar De Rouw tevens het 55-jarig bestaan van het familiebedrijf.

Haute Pâtisserie
Het boek Haute Pâtisserie is een Franstalige uitgave van Relais Desserts, de internationale vereniging van toppatissiers waar Arthur de Rouw als enige Nederlander bij is aangesloten. Relais Desserts is een exclusief gilde waar alleen de groten der aarde die excellent werk leveren bij aangesloten zijn. Arthur de Rouw maakte voor het boek een creatie van chocolade met een oer-Hollands ingrediënt: advocaat.

In het boek presenteren 80 patissiers recepten voor taarten, desserts en koekjes, maar ook basisrecepten voor ganache, crème Anglaise, meringue en macarons.

Hiermee is het een onmisbaar boek voor zowel de thuisbakker als de professional. Het boek is voorzien van prachtige fotografie en is naast een compleet basisboek voor patisserie ook een mooi geschenk. Het boek is vanaf 24 november te koop bij Patisserie de Rouw en kost € 39,95.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen