Leuke JMZ avond voor jonge mantelzorgers

Foto: Welzijn Vught

Op donderdag 14 december organiseert Welzijn Vught een avond speciaal voor jonge mantelzorgers (JMZ’ers) van 10 t/m 18 jaar uit Vught.

De avond vind plaats van 17.00-20.00 uur in jeugd- en jongerencentrum Elzenburg. Tijdens de avond kan iedereen een eigen pizza bakken en natuurlijk opeten. Verder zijn er veel activiteiten met die in het teken staan van het thema ‘kermis’. Alle jongeren mogen een vriend of vriendin mee nemen.

Jonge mantelzorgers
Veel jongeren groeien op met extra zorgen of hebben extra taken in het gezin. Als dit komt doordat er iemand langdurig ziek, verslaafd, gehandicapt, of depressief is dan zijn deze jongeren jonge mantelzorgers. Deze jongeren worden op deze JMZ avond in het zonnetje zetten door hen een leuke avond te bieden. Op de avond zijn ook de jongerenwerkers van Welzijn Vught en de mantelzorgconsulenten van Wegwijs+ aanwezig om jonge mantelzorgers die daar behoefte aan hebben informatie en handvatten te gegeven over het zijn van jonge mantelzorger.

Leuke avond
Het beloofd net als vorige jaar vooral weer een hele leuke avond te worden. Er komen echte pizzabakkers om met de jongeren een eigen pizza te bakken en natuurlijk mogen ze die daarna lekker opeten. De JMZ avond heeft dit keer het thema ‘kermis’. Er zijn veel kermisspellen zoals grijpmachines en eendjes vissen en er kan rondgedraaid worden in de Razende Roeland. Verder kunnen de jongeren suikerspinnen en popcorn maken en draait DJ JustRoozz. De avond is op 14 december van 17.00-20.00 uur in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg en is helemaal gratis voor zowel de jonge mantelzorgers als voor de vriend of vriendin die ze mogen mee nemen. Alleen komen mag natuurlijk ook.

Aanmelden
Aanmelden kan door naam, adres en telefoonnummer te mailen naar [email protected] of te appen naar Karin Sprik 06-21459756. Er kan dan meteen ook doorgeven worden welke vriend of vriendin meekomt voor extra veel gezelligheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen