Real Lunet wint lastige uitwedstrijd en pakt de eerste periodetitel

Real Lunet wint met 1-2 uit bij Wilhelmina en Zwaluw VFC pakt thuis een punt tegen RKDVC uit Drunen.

Real Lunet won met 1-2 bij laagvlieger Wilhelmina uit Den Bosch. In de eerste helft was het Lucas Stilmant en na rust was het Cherat de doelpuntenmakers voor de Vughtenaren. In de laatste minuut was het Haddad die door een eigen doelpunt de spanning even nog terugbracht. Door de overwinning pakt Real Lunet de eerste periodetitel en blijft koploper.

Zwaluw VFC speelde een leuke wedstrijd tegen RKDVC en beide teams moesten genoegen nemen met een punt. Abdel Yachou had de bezoekers na rust op 0-1 gezet maar Martin de Laat maakte 20 minuten voor het einde van de wedstrijd de 1-1. Het laatste kwartier moest Zwaluw VFC verder met 10 man na een rode kaart van Emmanuel maar het bleef bij de 1-1. Door dit resultaat blijft Zwaluw VFC op een mooie derde plaats in de stand. Aanstaande zaterdag staat de Vughtse derby op de kalender Real Lunet tegen Zwaluw VFC.