Staking op 12 december? Dans(film) Ballerina + Dansworkshop

Foto: Stars on Stage

De film Ballerina is  te zien op dinsdag 12 december om 13.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree € Jeugd t/m 12 jr. € 4,00 / volwassenen € 5,50. De dansworkshop start na de film, om circa 15.00 uur. Entree dansworkshop: € 3,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (werkdagen van 11.30 uur tot 17.30 uur) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Met Dansworkshop! (15.00 – 16.00 uur)
Voor alle kinderen die net zoveel van dansen houden als Félicie, biedt Theater de Speeldoos na afloop van de film een dansworkshop aan. De workshop wordt gegeven door dansdocente Lotte Timmermans van StarsOnStage. Verschillende dansstijlen zullen langskomen, dus iedereen kan meedoen!

film: Ballerina (AL)  met de stem van o.a. Buddy Vedder

Félicie droomt al haar hele leven van maar één ding: balletdanseres worden in de Opéra van Parijs. Samen met haar beste vriend en bondgenoot Victor gaat ze op avontuur. Ze ruilen het weeshuis in om hun dromen achterna te gaan… tot in Parijs! Terwijl Félicie indruk maakt in de Opéra, wordt Victor de assistent van Gustave Eiffel om zo zijn vindingrijkheid te ontwikkelen.

jeugd & familie (AL) | regie: Eric Summer en Éric Warin | met stemmen van o.a. Pip Pellens en Buddy Vedder | duur: +/- 89 min.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen