Real Lunet en Zwaluw VFC winnen allebei

Real Lunet won de uitwedstrijd bij Vlijmense Boys met 1-6 en ook Zwaluw VFC won zijn wedstrijd tegen Nieuwkuijk.

Vlijmense Boys kon wel eens moeilijke uitwedstrijd worden voor Real Lunet was de verwachting. De thuisploeg kreeg volop kansen maar deze werden niet benut. Real Lunet deed dat wel voor de rust door Belhaj en van Nistelrooij. Na de rust werd de score opgevoerd naar 1-6 voor de ploeg van Glenn Simon en waren de drie punten binnen. Real Lunet blijft koploper met vier punten voorsprong op Avanti ’31 en vijf voor op BMC.

Zwaluw VFC won ook en blijft zodoende keurig mee doen voor de bovenste plaatsen. In de eerste helft scoorde Michael van Venrooy de 1-0. Na de rust leek de wedstrijd beslist nadat  Martin de Laat de 2-0 had gemaakt. Nieuwkuijk kwam een kwartier voor het einde terug in de wedstrijd (2-1) In de slotfase was het nog spannend maar de gelijkmaker kwam er niet. De Vughtenaren staan op een keurige vijfde plaats in de 3e klasse C.