MOVE activiteiten in 2018

Foto: MOVE Vught

Een nieuw jaar maar nog steeds de vertrouwde activiteiten van MOVE Vught. Hopelijk hebben jullie nog deelgenomen aan de leuke activiteiten van MOVE Vught op de IJsbaan. Maar nu de scholen weer zijn begonnen gaan ook de wekelijkse activiteiten van MOVE weer van start.

MOVE Academy
Na het succes van eind 2017 waarin de MOVE Academy is opgericht gaan we ook in 2018 verder met de MOVE Academy. Ieder dinsdagmiddag kunnen de kinderen deelnemen aan blok van vier weken MOVE Academy. Tijdens deze vier weken neem je deel aan een bepaalde sport. Je kunt deelnemen omdat je een nieuwe sport wilt uitproberen of je wilt gewoon lekker sporten of je wilt je skills (vaardigheden) verbeteren. Het kan allemaal bij de MOVE Academy. Afhankelijk van de sport en de samenwerkende vereniging wordt de doelgroep, locatie en tijd bepaald. Meer informatie vind je op onze website waar je je ook kunt inschrijven (verplicht).

Fun2Move
Iedere woensdagmiddag van 14.30-15.30 uur (let op dit is een gewijzigde tijd) in de gymzaal ‘Hertog van Brabant’ aan de Hertoglaan in Vught. De activiteiten zijn voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 6. Iedere week staat er iets anders op het programma. Wil jij weten wat we gaan doen? Kijk dan snel op onze website of houd onze facebookpagina in de gaten.

Plein Actief
Op donderdag hebben we voor de oudere basisschooljeugd (groep 5 t/m 8) te gekke activiteiten. Ieder week staat er iets nieuws op het programma. De ene week zijn we aanwezig in de omgeving van basisschool De Wieken, de ander week bij basisschool De Piramide. Wil jij weten waar we zijn, hoe laat en wat we gaan doen? Kijk op onze website of facebookpagina.

Alle sport- en spelactiviteiten van MOVE Vught zijn gratis. Wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten en bewegen en dat (financiële) beperkingen niet de reden mogen zijn dat kinderen niet komen sporten. Vandaar dat wij voor iedereen onze activiteiten gratis aanbieden.

Alle informatie over bovenstaande activiteiten, over onszelf en over alle dingen waar we nog meer mee bezig zijn is te vinden op onze website www.movevught.nl. Wij zijn ook te volgen op Facebook en Instagram. Like ons en volg ons, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent MOVE Vught. Wil je liever direct contact? Wij zijn per mail te bereiken via [email protected] voor al jullie sportvragen. En wil je graag sporten maar is het zetten van de eerste stap een drempel? Jong of oud, schroom niet om contact op te nemen. We helpen je graag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen