Workshop door Gelaarsde Kat Marcel Visscher voor TeenStage leerlingen StarsOnStage

Foto: Marcel Visscher

StarsOnStage organiseert dit lesjaar twee super leuke èn leerzame workshops voor haar TeenStage musicalleerlingen! Om als echte musicalacteurs te kunnen schitteren in een voorstelling en ter verdieping, wordt aan alle leerlingen van de TeenStage groep naast de lessen ook een aantal workshops van bekende musicalsterren aangeboden.

In november 2017 genoten deze leerlingen van een fantastische workshop door niemand minder dan Maaike Widdershoven (‘West Side Story’, ‘Anatevka’, ‘Elisabeth’ en ‘The Sound of Music’). Zaterdag 20 januari komt ‘Gelaarsde kat’ Marcel Visscher een workshop verzorgen!

zaterdag 20 januari | 10.00-13.00u | workshop Marcel Visscher
Marcel was te zien in producties als Disney’s ‘Beauty and the Beast’, ‘Moeder, ik wil bij de Revue’, ‘Cirque Stiletto 2’ met Ellen ten Damme, ‘Shrek de Musical’, ‘Miss Saigon’, ‘Petticoat’, ‘Hairspray’, ‘Les Misérables’, ‘Cats’ en ‘Love Me Just A Little Bit More’.  Hij won een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van de rol van Corny Collins in ‘Hairspray’. Momenteel speelt hij de hoofdrol in ‘De Gelaarsde Kat’.

Locatie workshops: Theater de Speeldoos Vught. Kijk voor meer informatie ook op www.StarsOnStage.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen