Dansles voor mensen met een chronische bewegingsbeperking

Foto: Stars On Stage

StarsOnStage start danslessen MoveFullness voor mensen met o.a. Parkinson, MS en reuma

In februari start StarsOnStage met danslessen voor mensen met een chronische bewegingsbeperking zoals Parkinson, Multiple Sclerose, reuma en niet-aangeboren hersenafwijkingen. In de MoveFullness danslessen wordt door middel van dans, muziek en verbeeldingskracht gewerkt aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding. Naast de fysieke training wordt ook de creativiteit geprikkeld, zodat de cursisten hun eigen kracht en mogelijkheden kunnen (her)ontdekken en zij zich energieker en beter gaan voelen.

MoveFullness docente Eirini Kreza, professioneel danseres en choreografe, heeft zich gespecialiseerd in dans in relatie tot gezondheid. Zij behaalde bachelor diploma’s in dans, psychologie en pedagogiek en deed onderzoek naar het effect van dans op cognitieve en neurologische aandoeningen. Met haar lessen wil zij de kwaliteit van leven van haar dansers verbeteren en dans inzetten als middel voor een gezonde lichaam en geest. Eirini combineert kennis en ervaringen uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie. Voel je fysiek en mentaal weer lekkerder!

Op dinsdag 30 januari om 11.00 uur is er een gratis proefles, waar iedereen die wil ervaren wat MoveFullness kan betekenen, gratis aan kan deelnemen. Stuur een mail naar [email protected] om aan te melden.

De cursus MoveFullness van 9 lessen start op dinsdag 20 februari van 11.00u -12.15u en kost € 60. Locatie: Theater de Speeldoos, Vliertstraat 6 in Vught. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.StarsOnStage.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen