Live concert- Muziekquiz en geweldige avond in één

Foto: Quiztet

Op zaterdag 24 februari krijgen vriendengroepen, carnavalsverenigingen, gezellige collega’s, families en fijne buren de kans om een team te vormen en mee te doen aan Quiztet! Een live concert – muziekquiz en gezellige avond in één in de theaterfoyer van Theater de Speeldoos.

Met vragen over alle muzikale genres (klassiek, jazz, pop, wereld), maar ook algemene kennisvragen. De winnaar krijgt eeuwige roem en een muzikale ode. Een mooie manier om elkaar na carnaval weer even te treffen en een gezellige avond te beleven.

Presentatrice Maaike Martens en twee topmuzikanten zingen en spelen alle muziek en liedjes live. En het publiek mag meezingen, zo hard-ie kan! Deze gezellige Quiztet vindt plaats in de theaterfoyer van Theater de Speeldoos. Zo kan iedereen tijdens de show ook nog genieten van een drankje. De teams worden bij binnenkomst ingedeeld of mogen van te voren zelf geregeld worden.

Quiztet is  te beleven op zaterdag 24 februari om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree € 15,00 / CJP-65+ € 14,00 (incl. welkomstdrankje). Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (werkdagen van 13.00u tot 17.30u) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen