Real Lunet wint topper en Zwaluw VFC verliest met 4-2

Real Lunet blijft koploper in de 3e klasse C na een 3-0 overwinning op nummer drie BMC. Zwaluw VFC verloor bij Sint Michielsgestel met 4-2

Real Lunet was een maatje te groot voor BMC en won dan ook verdiend met 3-0. Voor rust was Chraou die uit een strafschop de Vughtenaren op voorsprong had gezet. Na de rust was het wederom Chraou en van den Berk die de 3-0 scoorde en daarmee de drie punten bij de thuisploeg veilig stelde.

Zwaluw VFC verloor na een 2-1 achterstand bij de rust met 4-2 verdiend van een beter Sint Michielsgestel. De bezoekers kwamen wel op voorsprong door een doelpunt van De Windt. Maar vlak voor rust kantelde de wedstrijd door twee doelpunten van de thuisclub. Bij 3-1 bracht Beekmans de spanning terug nadat hij een strafschop verzilverde. Maar even later was het al weer 4-2 voor Sint Michielsgestel.

Real Lunet heeft nu één punt voorsprong op Avanti ’31 uit Schijndel en al vijf punten op BMC. Zwaluw VFC volgt op zeven punten van de koploper en staat op de vierde plaats.