Vughtse voetbalclubs winnen allebei

Real Lunet blijft na een ruime overwinning koploper en Zwaluw VFC wint van laagvlieger.

Real Lunet heeft door een ruime 1-5 overwinning op vv Haarsteeg de leiding behouden in de 3e klasse. De koploper kwam voor de rust op een 0-2 voorsprong en bouwde na de rust de score uit. Halverwege de 2e helft kwam Haarsteeg terug in de wedstrijd na een verdedigingsfoutje. Door doelpunten van Gino Dix en Bas v.d. Berk werd de voorsprong weer uitgebreid. Door deze overwinning blijft Real Lunet koploper met één punt meer dan achtervolger Avant  ’31.

Zwaluw VFC nam revanche na de nederlaag van vorige week en won dan ook verdiend met 3-1 van Wilhelmina uit Den Bosch. Martin De Laat scoorde voor de rust tweemaal en de derde goal werd na rust gemaakt door Julius Emmanuel.  Door deze overwinning staat Zwaluw VFC op een mooie derde plaats.