Repaircafe Vught op zaterdag 24 februari

Foto: Repair café

Het repaircafe Vught is weer open op zaterdag 24 februari.  Het is geopend van 11.00 -15.00 uur in de Stenen Hut, lokatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het terrein van Voorburg,  vanaf de ingang van het zorgpark bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het repaircafe is.

Het Repaircafe
Afgelopen keer was het erg druk. We hadden een record aantal van 70 reparaties. U kunt zaterdag weer terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld kleding/textiel, tapijt, leer, meubels en elektrische apparaten.  Er wordt dan geprobeerd om dat samen te repareren. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht. Een vrijwillig bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het Repaircafe heeft meerdere doelen; besparing van grondstoffen, sociale contacten en reparatietechnieken niet verloren laten gaan.

Kledingwinkel Hebbes
Ook de tweedehands kledingwinkel Hebbes is weer open. De winkel is ruim van opzet en heeft veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. Loop er gerust even binnen. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden.

Kadowinkel de Brandweerkazerne

Een prachtige winkel met mooie producten vindt u hier ook. Elk stuk is uniek, door cliënten gemaakt en met een eigen verhaal:  keramische schalen en bekers, houten vogelhuisjes, stoeltjes, speelgoed en producten van vilt en stof.  Ook de prachtige serviesserie KOM, van Social Label is hier te koop.

Voor meer info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl  073-6585912

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen