Vught Klassiek 25 februari

Foto: Wim Verschuren/Vught Klassiek

Vught Klassiek is bezig voor het 7e jaar met de populaire concertreeks voor jong talent op de laatste zondagmiddag van de maand in Huize Bergen, zondag 25 februari aanvang 15.00 uur. Wim Verschuren,  piano, Prelude Julian Ringelberg, Presentatie Mylan Tran

Het muziekleven van Wim Verschuren.
Wim Verschuren studeert op dit moment piano bij Stéfanie de May aan Codarts Conservatorium in Rotterdam. Op jonge leeftijd toont hij al interesse in muziek en speelt blokfluit. Op 8 -jarige leeftijd begint hij met pianolessen in Lisse als leerling van Ruzanna Hakobjan. Op 12-jarige leeftijd vervolgt hij zijn pianostudie bij de Russische pianiste Kamilla Bystrova, docente van de Jong Talent klas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Wim is in 2013 finalist van het Prinses Christina Concours in Rotterdam en prijswinnaar bij het prestigieuze YPF Concours in Amsterdam.

In 2015 wordt Wim geselecteerd voor de Meesterproef van de Classic Young Masters en wint in het Festival d’Anniviers in Zwitserland de eerste prijs.

Ook heeft hij opgetreden in het radioprogramma “Opium op 4” en waarin hij werken van Bach, Brahms en Skrjabin heeft vertolkt.

De jonge pianist soleert met verschillende orkesten waaronder het Orkest van Utrecht en “Crescendo” tijdens de uitvoering van het imposante pianoconcert van Edvard Grieg.

Muziekprogramma Prelude:
L.v.Beethoven             ‘Für Elise’
P.Tschaikowski           Kinderalbum op.39 nr.21 en nr.7
Muziekprogramma Wim Verschuren
J.S.Bach                      Franse Suite no.5, 7 delen
F.Chopin                     Nocturne op.55 no.1
V.Verskjurei                Het sterven (Even Eigentijds)
Pauze
J.Brahms                     Rapsodie op.79 no.2
L.v.Beethoven             ‘Waldstein-sonate’

Entreé: 10,00 p.p.inclusief koffie en thee en het programmaboekje. Kinderen tot 12 jaar 5,00 euro. Huize Bergen, Glorieuxlaan 1, 5261 SG Vught  Info:www.huizebergen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen