Genieten van het witte goud op een unieke locatie

Foto: Frank de Bot

Van donderdag 17 mei t/m zondag 3 juni 2018 vindt de vierde editie plaats van Asperges in het veld, een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden.

Tweeëneenhalve week lang verrijst een stijlvol pop-up restaurant direct aan de aspergevelden van Kwekerij Verhoeven. Midden in de natuur op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt gelegen in het grensgebied van ’s-Hertogenbosch. Het succesvolle evenement trok vorig jaar in 18 dagen bijna 3800 gasten.

Pop-up restaurant
Een team van (sterren)koks bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat ons team van chefs en kelners u in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land. Laat u verrassen door de mooie en smaakvolle aspergecreaties van de koks. We zijn dagelijks geopend van 12.00 tot 15.00 uur voor de lunch en van 18.00 tot 23.00 uur voor het diner. Het stijlvolle restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 150 zitplaatsen. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft onze sommelier van Benier Global Wines een mooie selectie gemaakt van verschillende wijnen welke naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

18 dagen koken op topniveau
We hebben deze editie 11 restaurant teams bereid gevonden om 1 of meerdere dagen bij ons te komen koken. Waarvan 3 met 1 Michelin ster. Zo hebben we een indeling gemaakt met reguliere dagen en top-chef dagen.

Reguliere dagen
3-gangen of 4-gangen + 1 amuse lunch € 39,50 / 52,50
4 gangen + 1 amuse diner € 52,50

Top-chef dagen
4-gangen lunch + 1 amuse € 57,50 5-gangen diner + 2 amuses € 72,50

AspergesInHetVeld2018_flyerA6_dubbel_LR

Line up:
Auberge du Bonheur Tilburg, Noble* ‘s-Hertogenbosch, Peter Gast Gastrobar* Zutphen, Cuhabo Catering, ‘t Misverstant Vught, Liefdegesticht Breda, De Fuik Aalst, Ries/De Veste ‘sHertogenbosch, Flicka Kerkdriel, Cercle des Gourmets de Bois le Duc Nieuwkuijk, De Heer Kocken Vught.

Door op onderstaande link te klikken ziet u welke (top)chefs wanneer koken en kunt u ook direct uw reservering maken
www.aspergesinhetveld.nl/programma-en-reserveren

Rondleiding en zelf steken
Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch of het diner een rondleiding te krijgen van kweker Erik Verhoeven over de velden en te zien hoe de asperges biologisch/dynamisch gestoken worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als u dat wenst. Groepen vanaf 15 personen.

Deze culinaire beleving wilt u toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu online uw plaatsen op www.aspergesinhetveld.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen