50 jaar gemengd Koor Sint Lambertus Koor Cromvoirt

Foto: Lambertus Koor

Op 8 april aanstaande viert het gemengd Koor Sint Lambertus uit Cromvoirt haar 50-jarig bestaan. Deze feestelijke dag begint om 11.00 uur met een Eucharistieviering in de Sint Lambertus kerk in Cromvoirt.

In deze viering zal pastoor James voorgaan en zal het jubilerende koor voor een mooie muzikale begeleiding zorgen. Aansluitend zal in het Wapen van Cromvoirt de receptie plaatsvinden waarbij de leden van het koor gefeliciteerd kunnen worden.

Hoewel het voor het gehele koor een feestelijke dag wordt zal het voor 2 leden heel speciaal worden. Zowel mevrouw Joke van Rooij-van Loon als de heer Theo Vorstenbosch worden tijdens de receptie gehuldigd omdat zij 50 jaar lid van het koor zijn. Pastoor Mesch zal beide koorleden tijdens deze receptie huldigen. Wij hopen dat u met velen naar de kerk en/of receptie zult komen om de feestelijke viering van dichtbij mee te maken en naar het jubilerende koor te luisteren. Ook hopen wij vele oud-leden van het koor bij deze feestelijkheden te mogen ontmoeten. U bent van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen