GREEN start bouw ‘Centrumplan Oost’

Op maandag 26 februari a.s. is een eerste stap gezet in de realisatie van het nieuwe Centrumplan Oost in Vught.

Het bijzondere moment werd gemarkeerd met een officiële handeling. Hierbij maakt wethouder Pennings, in het bijzijn van vertegenwoordigers van GREEN, Bouwaccent Vastgoedontwikkeling en burgemeester Van de Mortel, een begin met de sloop van Raadhuisstraat 2 om ruim baan te verlenen aan de nieuwbouw. Met de sloophandeling neemt de ingrijpende metamorfose van de Marktveldpassage in Vught een aanvang!

Aan dit startmoment gingen vele maanden van intensieve voorbereiding vooraf. Eigenaar GREEN, ontwikkelaar Bouwaccent Vastgoedontwikkeling en de gemeente Vught werkten in die tijd het ontwerp van maart 2017 verder uit. Alle partijen zijn bijzonder tevreden met het resultaat: een open winkel- en woongebied, passend bij de Vughtse vorm en uitstraling, dat een belangrijke impuls vormt voor de toekomst van het dorpshart: van een verouderde Marktveldpassage naar een nieuwe ontwikkeling, voorlopig aangeduid als ‘Marktveldplein’. Alle inspanningen zijn er nu op gericht zo spoedig mogelijk met de nieuwbouw te beginnen.

Woningen en winkels
De nieuwbouw kent een ruime diversiteit in woning- en winkelaanbod. In het Centrumplan Oost komen er 59 nieuwe appartementen, van diverse grootte en uitvoering. De oppervlakten van de woningen lopen uiteen van 70 m² tot 220 m², variërend van twee- tot vijfkamerappartementen en een aantal luxe penthouses. Er komt een mix van koop- en huurappartementen. In de eerste helft van 2018 starten we met de verkoop van de eerste woningen in het plan.

 

Het vernieuwde winkelgebied kent straks 26 commerciële ruimten, waarvan al diverse ruimten zijn verhuurd. De afmetingen van deze eenheden variëren van 90 m² tot 2.800 m² en bestaan uit een mix van huur- en koop. Het streven is om het huidige winkelaanbod in de toekomst zoveel mogelijk te handhaven en waar mogelijk uit te breiden met een brede branchering van groot- en kleinwinkelbedrijven. Er vinden momenteel diverse gesprekken plaats met geïnteresseerden voor de nog beschikbare ruimten.

Bent u geïnteresseerd in een woning en/of winkelruimte, neemt u dan contact op met één van de onderstaande makelaars:
Voor meer informatie over de woningen:
Lelieveld makelaardij, tel. 073 – 656 0591, [email protected]
Voor meer informatie over de winkels:
SuperVastgoed makelaardij, tel. 020 – 428 44 32, [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen