Unieke kans bij LijfStijling tijdens open dag op 16 maart

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Foto: Lijfstijling Vught

LijfStijling, de praktijk van Annemiek van der Voort,  is de enige praktijk voor huidverbetering in Vught en directe omgeving die werkt met de LPG Endermolift, oftewel “Skin fitness” voor het gelaat, hals, decolleté.

Aan de resultaten van deze 100% natuurlijke en doeltreffende behandeling liggen maar liefst 140 wetenschappelijke studies ten grondslag. Er zijn al zichtbare en voelbare resultaten na één behandeling.

Hoe werkt dit beautymechanisme dan?
Vanaf 25-jarige leeftijd vertraagt de activiteit in de huid en verschijnen de eerste tekenen van veroudering. Dat weten we allemaal! De fibroblast is een belangrijke basis van de huid. Hij maakt bouwstoffen aan (collageen, elastine, hyaluronzuur), die zorgen voor de elasticiteit, zachtheid en glans van de lederhuid. Conditie, stevigheid en soepelheid van de huid verbeteren, maar ook de vochtbalans en volume van de huid. Met de endermologie-techniek wordt de huid op een slimme manier gestimuleerd en is de huid in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan.

Met de LPG-endermolift behandelingen vertragen we het verouderingsproces, verminderen we (expressie)rimpels en laten we uw huid stralen! Geen risico, geen bijwerkingen en altijd resultaat!

Kom naar de open dag op 16 maart a.s. en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Het LijfStijling team staat voor klaar en ontvangt u graag samen met een huidtherapeute van LPG Nederland.

Natuurlijk kunt u die dag ook terecht voor informatie over onze andere diensten en behandelingen op het gebied van Afslanken en Bewegen.

LijfStijling is gevestigd in Vught, St. Elisabethstraat 52www.lijfstijling.nl / 06-20299616

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen