Inschrijving 6e editie PH-trail geopend

Foto: Prins Hendrik Vught

Op Hemelvaartsdag (10 mei) organiseert de Vughtse Sportclub ‘Prins Hendrik’ alweer voor de zesde keer de ‘PH-Trail’. Ongeveer 8, 14 of 25 kilometer hardlopen over onverharde paden rond Vught en Cromvoirt. Bospaden, los zand, heuveltjes, een kniediepe oversteek door het Drongelens Kanaal en een ven, het zit er allemaal in!

Alle afstanden hebben minimaal één verzorgingspost met water, sportdrank, chips en bananen. Na afloop krijg je een welverdiende kop versgemaakte Cromvoirtse aspergesoep, sportdrank en nog meer lekkers.

Start van de trail  is om 13:30 uur (25 km), 13:45 uur (14 km) en 14:00 uur (8 km) vanaf het clubhuis van Prins Hendrik, Sportlaan 1 in Vught. Er is voldoende parkeergelegenheid en volop ruimte voor omkleden en douchen. Inschrijven staat open voor eenieder, en kan via de website van Prins Hendrik. Voorinschrijven kost 7,50 euro, na-inschrijven op dag zelf kost 10 euro. Let op: er kunnen maximaal 300 lopers inschrijven, en vorig jaar hadden we dat aantal bijna bereikt! Na-inschrijving is er dus alleen als we dat aantal nog niet hebben gehaald. Er wordt geen klassement opgemaakt. Na afloop kun je desgewenst genieten van de Harry Schulting Games. Lopers Company Den Bosch is aanwezig voor het uitlenen van testschoenen. Die kun je tijdens de trail gebruiken!

Gegevens PH-Trail 2017

Datum: donderdag 10 mei 2018

Afstanden: 8, 14 en 25 km

Hoogtemeters: 50 (schatting)

Parcours:                            95% onverharde ondergrond: bospaden, los zand, heuvels, 2x kniediepe oversteek

Start: 25 km 13:30 uur, 14 km 13:45 uur, 8 km 14:00 uur

Verzorging: minimaal één verzorgingspost onderweg

Na de finish sportdrank, water, alocholvrij witbier en de wereldberoemde verse soep van Cromvoirtse asperges

Locatie: Grasveld aan het einde van het clubhuis (bij 100 m start)

Info: www.ph.nl/PH-trail en  Facebookpagina.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen