Real Lunet laat onnodige punten liggen en Zwaluw VFC tegen ODC onbeslist

Koploper Real Lunet speelde de topper tegen nummer twee Avanti ’31 met 2-2 gelijk. Zwaluw VFC tegen ODC bleef onbeslist (1-1)

Real Lunet hield toch een kater over nadat het 2-2 gelijk had gespeeld tegen concurrent Avanti ’31.
Na 30 minuten was de stand 0-2 voor Real Lunet door doelpunten van Bas van den Berk en De Fretes en was er geen vuiltje aan de lucht. Toch kwam Avant ’31 goed terug door vlak voor rust de aansluitingstreffer te maken. Meteenna rust was het dan ook al weer gelijk 2-2. Toch kreeg Real Lunet de mogelijkheid de drie punten mee naar Vught te nemen door het toekennen van een penalty door de scheidsrechter. Maar Jaouad Chraou zag zijn strafschop worden gestopt door de uitblinkende keeper van Avanti. Nadat Real Lunet nog enkele kansen om zeep had geholpen bleef het bij 2-2.

Zwaluw VFC speelde met 1-1 gelijk tegen ODC uit Boxtel.  Martin de Laat benutte al vrij snel in de wedstrijd een strafschop. Lang bleef het 1-0 voor de thuisploeg maar toch werd het vlak voor tijd nog 1-1 door een mooi doelpunt van van Brunschot. Zwaluw VFC blijft daardoor op een mooie vierde plaats in de stand.