Steven Brunswijk, alias de Braboneger, treedt op in Theater de Speeldoos

Foto: Steven Brunswijk

Steven Brunswijk is te zien op vrijdag 30 maart om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree € 17,50 / CJP-65+ € 16,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (werkdagen van 13.00u tot 17.30u) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling: “Als ik mezelf kon zijn”. Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat de Braboneger dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.

Steven is vooral bekend onder de naam ‘Braboneger’. Daarnaast is hij bekend van het tv-programma ‘De Braboneger Verkaast’ (AVROTROS) en zijn bijdrage aan ‘The Roast of Gordon.’ Steven Brunswijk gooit zijn omstreden artiestennaam ‘Braboneger’ over boord en gaat verder onder zijn eigen naam. “Van mijn naam gaat iets af, maar in de hardheid van van mijn grappen doe ik er een schepje bovenop” – aldus Brunswijk in een interview met Trouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen