Alle kavels van bouwplan “De Koepel” zijn verkocht

Foto: Pixabay

Alle 30 kavels van bouwplan De Koepel zijn verkocht én geleverd. Onlangs is de laatste kavel overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Ook alle bouwvergunningen zijn al verleend en de realisatie van de laatste woningen gaat binnenkort van start. Het college is blij met het goede resultaat en kijkt uit naar een levendige wijk waar bewoners zich thuis voelen.

Met deze laatste verkoop is het plan voor wat de gemeente betreft, ‘voltooid’. Dat is meer dan een jaar voor de oorspronkelijke streefdatum. De totale opbrengst van de 30 kavels is ruim 2,9 miljoen netto. Dat is een positieve bijstelling ten opzicht van januari 2017, toen nog van 2,6 miljoen werd uitgegaan.

In januari 2017 werd de allerlaatste bouwkavel in optie gegeven. Sindsdien zijn er nog twaalf kavels notarieel geleverd. Het is de bedoeling dat nog te bouwen woningen binnen een jaar gereed zijn.

De gemeente zorgt ervoor dat het plangebied De Koepel na voltooiing van de bouwactiviteiten woonrijp wordt gemaakt. Zij verwacht in het laatste kwartaal van 2018 te starten met de afwerking van het openbare terrein.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen