Real Lunet en Zwaluw VFC spelen gelijk in de kou

Real Lunet en Zwaluw VFC spelen beide gelijk op een zeer koude zondag in de 3e klaase C. Real Lunet kwam thuis niet verder dan 2-2 tegen Sint Michielsgestel en Zwaluw VFC pakte een punt bij concurrent BMC (1-1)

Koploper Real Lunet kwam als snel op een 1-0 voorsprong door Joaouad Chraou en leek op weg naar een makkelijke middag. Maar door twee fouten in de verdediging stond het met rust met 1-2 achter.
Vlak na rust scoorde Gino Dix de gelijkmaker en moest de koploper genoegen nemen met een gelijkspel.  Avanti ’31 zag zijn wedstrijd afgelast tegen Nieuwkuijk en volgt op één punt op de Vughtenaren.

Zwaluw VFC pakt een verdiend punt bij concurrent BMC in Berlicum. Door een doelpunt van Martin de Laat kon ook Zwaluw VFC niet vasthouden. Vlak voor rust scoorde Tibosch de 1-1 en dat was tevens de eindstand. Trainer John Laponder kon wel leven met het gelijkspel en blijft zodoende op een keurige vierde plaats met zijn ploeg.