Dream4Kids: Beers lezing was een succes!

Foto: Dream4Kids

Ter afsluiting van de Nederlandse boekenweek 2018 heeft Dream4Kids een lezing bij boekenhandel Adr. Heinen in ’s-Hertogenbosch georganiseerd.

Auteur Carolien Overweg las samen met hoofdpersonage Beer uit haar prentenboek ‘De droomdag van Beer’ voor, dat onlangs is gelanceerd.

Op zondagmiddag ging Beer de stad in om de kinderen persoonlijk uit te nodigen voor zijn lezing. Iedereen was van harte welkom! Kinderen en ouders werden begroet met sap, koffie en heerlijke speciaal gebakken honingtaartjes. Carolien Overweg, de auteur van het kinderboek, droeg het verhaal van Beer voor, terwijl Beer en de kinderen ademloos luisterden. De spanning over hoe dit pakkende verhaal zou eindigen hing in de lucht… Zodra het prentenboek werd gesloten, bestormden de kleine gasten Beer om een dikke berenknuffel en een leuke foto met hem te krijgen. Ook werden alle boeken gesigneerd en kreeg ieder kind een mooie goodiebag met kleurplaat en knutselpakket van Beer. Deze dag was een echte droomdag voor Beer en Dream4Kids.

Het kinderboek ‘De droomdag van Beer’ is onderdeel van het lespakket van Dream4Kids. De stichting wil hiermee op speelse manier over haar werk vertellen en kinderen laten zien hoe belangrijk dromen zijn. Er zullen zeker nog meer berige acties in Nederland volgen! Alle informatie rondom Beer en Dream4Kids is te vinden op de website en op Facebook.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen