Real Lunet doet goede zaken en ook Zwaluw VFC pakt drie punten

Real Lunet wint makkelijk uit bij FC Engelen, concurrent Avanti “31 verliest en Zwaluw VFC wint thuis van Haarsteeg met grote cijfers

Koploper Real Lunet won met 1-4 bij FC Engelen door vier doelpunten van Jaouad Charou. De 28 jarige spits scoorde voor de rust 1x en na de rust wist hij driemaal het net te vinden.  Omdat concurrent Avanti ’31 de punten liet liggen bij Sint Michielsgestel door met 1-0 te verliezen is de voorsprong nu vier punten.

Ook Zwaluw VFC blijft het goed doen en door de overwinning van 5-2 op Haarsteeg staat het nog steeds op een keurige vierde plaats. In de wedstrijd tegen Haarsteeg was er een incident bij de stand van 2-0. Na een blessurebehandeling ging de wedstrijd mis. Speler Tom Kivits van Haarsteeg wilde de bal terugtrappen naar de keeper van Zwaluw VFC maar tot ieders verbazing scoorde hij. Na dit voorval werd de wedstrijd rumoerig en besloot Haarsteeg toch even later tegenstander Zwaluw VFC een vrije doortocht  gegeven zodat het toch weer 3-1 werd. Haarsteeg kwam nog even terug in de wedstrijd (3-2) maar daarna liepen de Vughtenaren uit naar een verdiende 5-2 overwinning.