Lancering Vught MAG! uitgesteld

het bestuur van de kersverse stichting Vught Magazine bij de notaris: v.l.n.r. Bas de Groot, Roger Oomens, Hans van der Velden en Ton de Kort. Foto: Ruud Strobbe.
het bestuur van de kersverse stichting Vught Magazine bij de notaris: v.l.n.r. Bas de Groot, Roger Oomens, Hans van der Velden en Ton de Kort. Foto: Ruud Strobbe.
Foto: St Vught Magazine

Vught zal nog even moeten wachten op de eigen glossy, Vught MAG!. Het creatieve team achter het blad heeft besloten om de lancering – die gepland stond voor begin juni – uit te stellen.

De voornaamste reden hiervoor is het feit dat er commercieel nog niet genoeg omzet is gerealiseerd om het magazine te maken, zoals de makers dat willen. “We willen geen concessies doen aan de kwaliteit die wij voor ogen hebben”, stelt mede-initiatiefnemer Bas de Groot. “We kunnen dit maar op één manier doen, en dat is goéd.” Omdat goed werk nu eenmaal tijd nodig heeft, is het verschijnmoment verplaatst naar voorjaar 2019.

De makers van Vught MAG! hebben de lat hoog gelegd, dat beseffen ze zelf ook. Met een omvang van 200 pagina’s in full color, een oplage van 25.000 exemplaren en huis-aan-huis verspreiding in Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Esch én een klein deel van Sint Michielsgestel en ’s-Hertogenbosch hangt er een fors kostenplaatje aan het magazine. Die kosten moeten door de  verkoop van advertenties en advertorials worden gedekt. En dan moet er liefst ook nog een mooi bedrag overblijven, wat ten goede komt aan Vughtse maatschappelijke goede doelen. Vught MAG! wordt immers gemaakt door een stichting.

Enthousiaste reacties
Het creatieve team is blij met de enthousiaste reacties die de afgelopen tijd vanuit Vughtse ondernemers zijn losgekomen. Er zijn al heel wat mooie contracten afgesloten. Helaas dus nog niet genoeg om het blad nú al uit te kunnen brengen. Daarom wordt nu gezocht naar een specifieke acquisiteur, die de komende maanden de laatste commerciële slagen kan gaan maken. Er zijn namelijk heel veel bedrijven en ondernemers in Vught en Cromvoirt nog niét benaderd om mee te doen. De redactie gaat ondertussen gewoon verder met het maken en uitwerken van de verhalen voor de glossy. Dan kan er volgend voorjaar alsnog een blad worden gelanceerd vóór Vught, dóór Vught en óver Vught.

Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is in het – op provisiebasis –  verkopen van advertenties voor Vught MAG!? Neem dan contact op met Bas de Groot (06) 50 81 76 24 of Ton de Kort (06) 51 11 59 06.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen